Η εταιρεία

banner of elianiko
store 01 1 scaled
Ποιοι είμαστε

Το PhotoStar με την πολλών ετών δραστηριότητα του (από το 1974), έγινε ένα από τα καλύτερα studio στο χώρο της φωτογραφίας, της βιντεοσκόπησης του γάμου, της βάπτισης και των εκδηλώσεων.

Το PhotoStar και οι συνεργάτες του είναι άνθρωποι που αγαπούν και σέβονται την δουλειά τους,
επενδύουν συνεχώς σε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και είναι πάντα έτοιμοι να καλύψουν τις μοναδικές στιγμές της ζωής σας.

Οι αξίες μας

Μία εικόνα, χιλιάδες συναισθήματα. Αναμνήσεις που στιγμιαία αναβιώνουν. Απαθανάτιση στιγμών που επισφραγίζουν διαδρομές χρόνων και δημιουργούν το άλμπουμ της ζωής σας.

Το άλμπουμ αυτό, που αργότερα θα ξεφυλλίζετε με συγκίνηση αλλά και που υπερήφανα θα μοιράζεστε με τους φίλους σας. Με άλλα λόγια, η αξία μιας φωτογραφίας είναι πολλές φορές κυριολεκτικά, ανεκτίμητη!

Για το λόγο αυτό και η επιλογή του σωστού επαγγελματία φωτογράφου αποτελεί μία πολύ σοβαρή υπόθεση καθώς θα πρέπει να συνδυάζει μία γκάμα προσόντων που πολλές φορές είναι δύσκολο να συνυπάρχουν, όπως τη γνώση με το ταλέντο, την αντίληψη με τη συναισθηματική νοημοσύνη, το πάθος για αυτό που κάνει με την οργανωτικότητα και την αξιοπιστία.

Αλλάζουμε, Προχωράμε, Εξελισσόμαστε!

Στο Photostar εξελισσόμαστε συνεχώς. Επενδύουμε στην ποιότητα, στην καινοτομία και στις ιδέες. Στο e-shop μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία προϊόντων.

Μετάβαση στο περιεχόμενο